Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest 2 dage før.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 21
Tirsdag d. 21. maj
Stegt brosmefilet m. kartofler, sommergrønt og basilikumsauce
Aspargessuppe
kuverter
Onsdag d. 22. maj
Vildtragout m. ris
Spanskrør m. is
kuverter
Torsdag d. 23. maj
Skinkeculotte m. jordskokkepuré og grønt
Tunmousse
kuverter
Fredag d. 24. maj
Frikadeller m. kartoffelsalat
Henkogt frugt m. makroncreme
kuverter
Lørdag d. 25. maj
Langtidsstegt oksetyksteg m. kroketter
Frittata (italiensk æggekage)
kuverter
Søndag d. 26. maj
Pasta m. oksekødsstrimler og trøffelsauce
Budding m. kirsebærsauce
kuverter


Uge: 22
Mandag d. 27. maj
Kalvelever m. bløde løg, kartofler og sauce
Blomkålstærte
kuverter
Tirsdag d. 28. maj
Fiskedag - se opslag
Rød peberfrugtsuppe
kuverter
Onsdag d. 29. maj
Braiseret oksespidsbryst m. kartoffelmos
Koldskål
kuverter
Torsdag d. 30. maj
Svinekoteletter á là creme med ris
Frisk frugt
kuverter
Fredag d. 31. maj
Wienerschnitzel m. braskartofler
Karamelrand
kuverter