Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 19
Onsdag d. 8. maj
Medisterpølse m. sauce og kartofler
Frisk frugt
Torsdag d. 9. maj
Mørbradgryde m. ris
Chokoladekage
Fredag d. 10. maj
Honningmarineret laks m. gratineret broccoli
Tarteletter m. skinke
Lørdag d. 11. maj
Kalvefilet m. gorgonzolasauce og pommes frites
Cheesecake m. lime
Søndag d. 12. maj
Søndagsfrokost kl. 13-15 - der serveres ikke aftensmad


Uge: 20
Mandag d. 13. maj
And i rød karry m. kokos og ris
Porretærte
Tirsdag d. 14. maj
Fiskedag - se opslag
Bagt tomatsuppe
Onsdag d. 15. maj
Thai-aften
Torsdag d. 16. maj
Boeuf Bourguignon m. kartoffelmos
Rejecocktail
Fredag d. 17. maj
Græsk bøf m. tzatziki og grønsager
Rødgrød m. fløde
Lørdag d. 18. maj
Forloren hare m. kartofler og sauce
Broccolitærte
Søndag d. 19. maj
Kylling i karry m. ris
Appelsinfromage


Uge: 21
Mandag d. 20. maj
Spaghetti carbonara
Rabarbergrød
Tirsdag d. 21. maj
Fiskedag - se opslag
Aspargessuppe
Onsdag d. 22. maj
Vildtragout m. ris
Spanskrør m. is
Torsdag d. 23. maj
Skinkeculotte m. jordskokkepuré og grønt
Tunmousse
Fredag d. 24. maj
Frikadeller m. kartoffelsalat
Henkogt frugt m. makroncreme
Lørdag d. 25. maj
Langtidsstegt oksetyksteg m. kroketter
Frittata (italiensk æggekage)
Søndag d. 26. maj
Pasta m. oksekødsstrimler og trøffelsauce
Budding m. kirsebærsauce


Uge: 22
Mandag d. 27. maj
Kalvelever m. bløde løg, kartofler og sauce
Blomkålstærte
Tirsdag d. 28. maj
Fiskedag - se opslag
Rød peberfrugtsuppe
Onsdag d. 29. maj
Braiseret oksespidsbryst m. kartoffelmos
Koldskål
Torsdag d. 30. maj
Svinekoteletter á là creme med ris
Frisk frugt
Fredag d. 31. maj
Wienerschnitzel m. braskartofler
Karamelrand