Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest 2 dage før.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 17
Mandag d. 22. april
Pasta m. laks og spinat
Gulerodskage
kuverter
Tirsdag d. 23. april
Fiskedag - se opslag
Ærtesuppe
kuverter
Onsdag d. 24. april
Hjerter i flødesauce
Frisk frugt
kuverter
Torsdag d. 25. april
Brændende kærlighed
Marinerede friterede blomkål
kuverter
Fredag d. 26. april
Souvlaki - grillspyd m. lam og grøntsager
Hokkaidosuppe
kuverter
Lørdag d. 27. april
Hakkebøf m. kartofler og bløde løg
Fløderand
kuverter
Søndag d. 28. april
Stegt flæsk m. persillesauce
Tiramisu
kuverter


Uge: 18
Mandag d. 29. april
Pasta m. bacon og parmesan
Chokoladekage
kuverter
Tirsdag d. 30. april
Fiskedag - se opslag
Rødbedesuppe
kuverter