Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 49
Lørdag d. 5. december
Kalkun cordon bleu med pommes rösti
Chokolademousse
Søndag d. 6. december
Ribbensteg med rødkål
Mazarintærte


Uge: 50
Mandag d. 7. december
Brændende kærlighed
Hybensuppe
Tirsdag d. 8. december
Fiskefilet med grov fritter og remoulade
Tomat bacontærte
Onsdag d. 9. december
Kylling i karry med ananas og ris
Ost og frugt
Torsdag d. 10. december
Gule ærter med sprængt nakkefilet
Kage
Fredag d. 11. december
Græsk farsbrød med tzaziki
Lemon Posset
Lørdag d. 12. december
Indbagt svinemørbrad med flødekartofler
Søndagsfrokost 13-15 der serveres ikke aftensmad
Søndag d. 13. december
Søndagsfrokost fra 13-15 - der serveres ikke aftensmad


Uge: 51
Mandag d. 14. december
Pasta Carbonara
Tunsalat
Tirsdag d. 15. december
Fiskedag - se opslag
Jordskokkesuppe
Onsdag d. 16. december
Brunkål med medister og røget flæsk
Æbleskiver
Torsdag d. 17. december
Forloren hare med gele
Blommegrød
Fredag d. 18. december
Thai a la Åå med flere forskellige retter
Lørdag d. 19. december
Lammeculotte
Krabbe/rejesalat
Søndag d. 20. december
Bøf Stroganoff med kartoffelmos
Is


Uge: 52
Mandag d. 21. december
Skipperlabskovs med rødbeder
1. stk med sild
Tirsdag d. 22. december
Fiskedag - se opslag
Risengrød
Onsdag d. 23. december
Lasagne
Tarteletter fiskeboller, rejer og asparges
Torsdag d. 24. december
Andesteg og flæskesteg med tilbehør
Ris a la mande med kirsebærsovs
Fredag d. 25. december
Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
Æblekage
Lørdag d. 26. december
Julefrokost 13-15 - 2 billetter
Søndag d. 27. december
Kogt oksekød med peberrodssovs
Oksekødssuppe


Uge: 53
Mandag d. 28. december
Biksemad med spejlæg
Henkogt frugt med flødeskum
Tirsdag d. 29. december
Fiskedag - se opslag
Tomatsuppe
Onsdag d. 30. december
kyllingelår med grove pomfritter
Amerikansk æblekage
Torsdag d. 31. december
Brunch fra 11-13

Den Selvejende Institution (fond), Kollektivhuset "Sophie Amalie Gården",  Marielystvej 50,  2000 Frederiksberg. (CVR nr. 46 19 37 17)