Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 37
Tirsdag d. 10. september
Paneret stegt mørksejfilet m. persillecreme og brasede kartofler
Blomkålssuppe
Onsdag d. 11. september
Kylling i karry m. ris
Frisk frugt
Torsdag d. 12. september
Ratatouille
Tunmousse m. brød
Fredag d. 13. september
Krebinetter m. stuvet spidskål
Gulerodskage
Lørdag d. 14. september
Boeuff Stroganoff m. kartoffelmos
Koldskål
Søndag d. 15. september
Urtemarineret kylling m. ris og sauce
Rejecocktail


Uge: 38
Mandag d. 16. september
Tomatpasta m. flødesauce og svinekød
Laksemousse
Tirsdag d. 17. september
Ovnstegt lange-filet m. knuse kartofler, stegte kapers og flødestuvede grønsager
Bagt tomatsuppe
Onsdag d. 18. september
Millionbøf m. kartoffelmos
Chokoladebrownie
Torsdag d. 19. september
Paneret kylling m. urtesauce og ris
Caesar salat m. kylling
Fredag d. 20. september
BBQ-marinerede spareribs m. bagt kartoffel
Gammeldags æblekage
Lørdag d. 21. september
Shepherd's pie m. lammekød
Is
Søndag d. 22. september
Hamburgerryg m. smørsauce og grønt
Hjemmebagt kage


Uge: 39
Mandag d. 23. september
Tærte m. kylling og bacon
Tarteletter
Tirsdag d. 24. september
Paneret stegt laksefilet m. broccolini, braskartofler og hvidvinssauce
Aspargessuppe
Onsdag d. 25. september
Limemarineret kylling m. ris og sauce
Rabarbergrød
Torsdag d. 26. september
Brændende kærlighed
Rødgrød m. fløde
Fredag d. 27. september
Wienerschnitzel m. braskartofler
Lakseruller m. flødeost
Lørdag d. 28. september
Mørbradgryde m. ris
Blommetrifli m. nøddedrys
Søndag d. 29. september
Pasta m. oksekød og trøffel
Koldskål


Uge: 40
Mandag d. 30. september
Æggekage
Frisk frugt

Den Selvejende Institution (fond), Kollektivhuset "Sophie Amalie Gården",  Marielystvej 50,  2000 Frederiksberg. (CVR nr. 46 19 37 17)