Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 24
Søndag d. 16. juni
Stegt kalkunbryst m. appelsinsauce og ris
Avocadomousse m. rejer


Uge: 25
Mandag d. 17. juni
Kyllingefrikadeller
Kartoffeltærte
Tirsdag d. 18. juni
Bagt mørksejfilet m. porrecreme og råstegte kartofler
Jordskokkesuppe
Onsdag d. 19. juni
Lasagne m. oksekød
Hindbærroulade
Torsdag d. 20. juni
Pasta m. citronflødesauce og laks
Melon m. spegeskinke
Fredag d. 21. juni
Flæskesteg m. sauce, kartofler og rødkål
Sommertærte m. creme
Lørdag d. 22. juni
Skinke m. flødekartofler
Cheesecake m. passionsfrugt
Søndag d. 23. juni
Sankt Hans - Grillaften - buffet - husk tilmelding i god tid


Uge: 26
Mandag d. 24. juni
Boller i karry m. ris
Chokoladekage
Tirsdag d. 25. juni
Fiskedag - se opslag
Citronfromage
Onsdag d. 26. juni
Biksemad m. spejlæg
Frisk frugt
Torsdag d. 27. juni
Pasta alfredo
Koldskål m. kammerjunkere
Fredag d. 28. juni
Hakkebøf m. sauce, kartofler og bløde løg
Caesar salat m. kylling
Lørdag d. 29. juni
Wienerschnitzel m. braskartofler
Chokolademousse
Søndag d. 30. juni
Kylingesteg m. agurkesalat
Lakseroulade

Den Selvejende Institution (fond), Kollektivhuset "Sophie Amalie Gården",  Marielystvej 50,  2000 Frederiksberg. (CVR nr. 46 19 37 17)