Udskriv
 

Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest 2 dage før.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 25
Tirsdag d. 18. juni
Bagt mørksejfilet m. porrecreme og råstegte kartofler
Jordskokkesuppe
kuverter
Onsdag d. 19. juni
Lasagne m. oksekød
Hindbærroulade
kuverter
Torsdag d. 20. juni
Pasta m. citronflødesauce og laks
Melon m. spegeskinke
kuverter
Fredag d. 21. juni
Flæskesteg m. sauce, kartofler og rødkål
Sommertærte m. creme
kuverter
Lørdag d. 22. juni
Skinke m. flødekartofler
Cheesecake m. passionsfrugt
kuverter
Søndag d. 23. juni
Sankt Hans - Grillaften - buffet - husk tilmelding i god tid
kuverter


Uge: 26
Mandag d. 24. juni
Boller i karry m. ris
Chokoladekage
kuverter
Tirsdag d. 25. juni
Fiskedag - se opslag
Citronfromage
kuverter
Onsdag d. 26. juni
Biksemad m. spejlæg
Frisk frugt
kuverter
Torsdag d. 27. juni
Pasta alfredo
Koldskål m. kammerjunkere
kuverter
Fredag d. 28. juni
Hakkebøf m. sauce, kartofler og bløde løg
Caesar salat m. kylling
kuverter
Lørdag d. 29. juni
Wienerschnitzel m. braskartofler
Chokolademousse
kuverter
Søndag d. 30. juni
Kylingesteg m. agurkesalat
Lakseroulade
kuverter


Den Selvejende Institution (fond), Kollektivhuset "Sophie Amalie Gården",  Marielystvej 50,  2000 Frederiksberg. (CVR nr. 46 19 37 17)